preekstoel

SchipperslatijnGeplaatst door harrie di, september 20, 2016 21:36:08
Door Bote Hamstra.

Nog even een klein schrijven na het weekend Eernewoude ,

Dat wij als een geweldig weekend hebben ervaren ,

Het ontvangst op de vrijdag avond was super, de de lichtbundels die waren voor ons duidelijk waar we naar toe moesten

tja het was toch voor ons de eerste keer zo,n uitstapje met de watersportvereniging .

Na dat de touwen waren vast geknoopt hebben we eerst aan boord maar even een pilsje los getrokken na onze tour tocht over het water ,

Tja en dan het feest in met leuke muziek en fijne mensen om ons heen , daarna heerlijk geslapen (als een blok kan ik wel zeggen )

Wat hier de reden van is mogen jullie zelf invullen .

Zaterdag morgen heerlijk bakje leut en een gebakje om weer wat op krachten te komen ,

Ook het woord van de voorzitter die ons welkom hete als nieuwe leden van de vereniging deden ons goed .

De zaterdag avond was natuurlijk ook geweldig met de BBQ, daarna nog even enkele uren genoten van het onweer en de warmte flitsen, wat is de natuur dan mooi om te zien als watersporter ,

En dan is het alweer snel zondag dat we weer terug naar de haven moesten , want ja naar alle leuke dingen komt weer een eind .

Al met al een geslaagd weekend , p.s alle lof voor het bestuur die dit mogelijk heeft gemaakt .

met vriendelijke groet

Bote en Fokje Hamstra . en natuurlijk onze kleindochter Fylene die met ons mee was heeft er ook van genoten .

Fill in only if you are not real